T-Shape – Een Strak Lichaam En Een Strakke Gezichtshuid

EEN STRAK LICHAAM EN EEN STRAKKE GEZICHTSHUID

Wilt u meer bieden aan uw klanten in uw beautysalon? Introduceer dan deze nieuwe, veelzijdige en non-invasieve behandeling, met verbazingwekkende resultaten!

T-SHAPE

De nieuwste generatie behandelingen voor het verbeteren van de lichaamscontouren en het verstevigen van de gezichtshuid wordt geboden door de T-SHAPE. Een succesvolle behandeling uit Italie die al in meer dan 1000 beauty salons wordt toegepast.

Door de combinatie van drie verschillende technologieën kan de T-SHAPE van kleine verbeteringen in probleemzones tot grote veranderingen van de lichaamscontouren realiseren.

baldan-group-tshape-combatte-il-grasso-120x120
BESTRIJDT
vetophopingen
baldan-group-tshape-migliora-elasticita-120x120
VERBETERT
huidelasticiteit
baldan-group-tshape-anti-cellulite-120x120
ANTI-CELLULITIS
vermindert onvolkomenheden

HOE WERKT HET

Een combinatie van MULTIPOLAIRE RADIOFREQUENTIE en LLLT-LASER creëert een intense warmte in het bindweefsel. Dit zorgt voor een toename van de collageenafzettingen en van het cel metabolisme. Door de collageenvorming ziet de huid er gladder en jonger uit en door de versnelling van het cel metabolisme worden glycerol en vetzuren natuurlijk afgevoerd.

Tegelijkertijd zorgt de werking van de VACUÜMBEHANDELING voor een verbetering van de bloedsomloop en een stimuleert het de lymfedrainage, beide zijn van essentieel belang voor de verbetering van de gezondheid.

Een behandeling met de T-SHAPE zorgt voor een plaatselijke vermindering van de omvang van het lichaam en het zorgt voor de versteviging van de huid.

De nieuwste technologie voor in de beautysalon

U krijgt naast het T-Shape apparaat, een uitgebreide training en de juiste marketingtools om goed van start te gaan met de nieuwste T-Shape technologie. Daarnaast zal één van onze consultants u helpen tijdens één of meer open dagen in uw salon, om zoveel mogelijk mensen te interesseren voor de behandeling.

Hierdoor kan een gedeelte van de investering alweer worden terugbetaald.

Wanneer kan de T-Shape helpen?

  • Verstrakking van de huid
  • Vermindering van cellulitis
  • Vermindering van het vetweefsel
  • Vermindering van de lichaamsomtrek
  • Behandeling na liposuctie
  • Lifting en versteviging van de gezichtshuid

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak met één van onze consultants om te bepalen of deze technologie bij uw beautysalon past. Door het onderstaande formulier in te vullen, neemt één van onze consultants contact met u op om een afspraak te maken. Meer dan 6.000 beauty professionals gebruiken de T-Shape in hun salon.

Meer dan 6.000 cosmetici hebben al voor ons gekozen...

GERESERVEERD VOOR PROFESSIONALS
IN DE ESTHETISCHE SECTOR

    Ik ga akkoord met de privacy policy

    Bekijk hier onze privacy policy.