T-Shape 2 – Sweden

VILL DU HA DET BÄSTA AV TEKNISK INNOVATION FÖR DINA KUNDER?

SKÖNHETSAPPARATEN TILLVERKAD I ITALIEN OCH SOM SKRIVER OM REGLERNA FÖR VÄLBEFINNANDE
Välj det bästa för din klinik, välj T-Shape 2! Upptäck den nya generationen av Baldan Groups mest sålda teknik för kroppsmodellering och föryngring.
HUR FUNGERAR DET?
T-SHAPE 2 ÄR UTVECKLINGEN AV VÅRT VÄRLDSBERÖMDA MULTISYSTEM FÖR KROPPSFORMNING OCH ANSIKTSFÖRYNGRING.
FRÅN 3 TILL 4 TEKNIKER I 1, FRÅN TEKNIK TILL FULLSTÄNDIG TEKNIKSTATION
Kombinationen av bipolär radiofrekvens och LLLT-laser skapar en intensiv termisk värme i bindväven, inklusive den fibrösa septumvävnaden. Detta främjar en ökning av kollageninlagringarna och cellmetabolismen, vilket leder till en avsevärd lokal minskning av volym och hudens slapphet.
Vakuumsugningen ger en omedelbar ÖKNING AV BLODCIRKULATIONEN och LYMPHATISK DRAINAGE, som båda är viktiga för att förbättra den allmänna hälsan.
Den automatiska rotationen och trycket från sfärerna i det nya ultramoderna handstycket mesosphere ger en mikrovibration som når direkt in i vävnaderna, vilket möjliggör en fullständig aktivering av hud och muskler.
BEVISAD EFFEKTIVITET
ENASTÅENDE RESULTAT
VETENSKAPLIGT BEVISAT
AV PAVIA UNIVERSITY, LADDA NER STUDIEN HÄR
BEHANDLING SOM LÄMPAR SIG FÖR
FÖRBUNDSFÖRBINDELSE
SKIN
MINSKNING AV
FETTCELLER
ANSIKTSLYFTNING OCH KOMPRIMERING
AV HUDEN
FÖRBÄTTRING
AV CELLULIT
MINSKNING AV
CIRCUMFERENCE
EFTERBEHANDLING
LIPOSUKTION
NYA FUNKTIONER SÄKERSTÄLLER OMEDELBARA, MÄTBARA OCH VARAKTIGA RESULTAT
IDEALISKA INSTÄLLNINGAR ÄR FÖRINSTÄLLDA OCH KUNDERNAS PREFERENSER SPARAS
Tack vare förenklingar i programvaran och utvecklingen av automatiserade protokoll kan du nu ständigt övervaka de behandlade klienternas framsteg, missade sessioner och skapa personliga poängtavlor för att säkerställa större säkerhet och effektivitet i behandlingen.

När kundens uppgifter har matats in visar pekskärmen all information som behövs, t.ex. HANDTAG SOM SKA ANVÄNDAS, IMPULSE MODALITETER i sekvens med lämpliga tider, indikationer på de SPAR som ska utföras och indikationer på de kosmetiska produkter som ska användas.

ENKELT, SNABBT OCH PÅLITLIGT.
UPPTÄCK VÅRT BIDRAG FÖR ENERGILÄTTNADER
Vi täcker de första 6 månaderna av ditt finansiella leasingavtal. Detta gäller för alla Baldan Group-apparater som du väljer.
Vårt mål är att hjälpa dig att lyckas och stödja din utveckling, oavsett makromiljö. Ta kontakt med oss för mer information om vårt bidrag för energilättnader och hur du anmäler dig.
SYNLIGA RESULTAT FRÅN DE FÖRSTA SESSIONERNA
TONAR OCH MASSERAR MUSKLERNA
MOTVERKAR CELLULITER
OMFORMAR OMKRETSAR
FÖRBÄTTRAR ELASTICITETEN I VÄVNADEN
ÅTERKOMPAKTERAR HUDVÄVNADER
BEKÄMPAR ÖVERFLÖDIGT FETT
UPPTÄCK VÄRLDEN AV T-SHAPE 2
EN MYCKET LÖNSAM BEHANDLING
RISKFRI TEKNIK MED AVBETALNINGSGARANTI
Our latest technology is zero risk. Thanks to our "financial partner" program and computerized control system, you will only have to pay for the technology station if it has produced income.
MED VÅR SKYDDSFORMEL KAN DU UPPGRADERA ELLER BYTA MASKIN NÄR DU VILL.
Du har möjlighet att ersätta den valda enheten med en ny av samma eller högre värde. Ingen ytterligare investering krävs.
Vill du veta mer?
Begär en kostnadsfri demo för att reda ut alla tvivel du kan ha. Du kommer att tala med en konsult som kan förklara detaljerna i drift och försäljningsspärrar. Upptäck, utan några förpliktelser, om T-SHAPE 2 är rätt teknik för att utveckla ditt företag.

BEGÄRA MER INFORMATION

Fyll i formuläret nedan så kontaktar en av våra agenter dig för att boka ett möte och visa dig alla fördelarna med att vara en del av Baldan Groups gemenskap.

ÖVER 6000 KOSMETOLOGER HAR REDAN VALT OSS!