T-Shape 2 – NL

WILT U VOOR UW KLANTEN HET BESTE VAN TECHNOLOGISCHE INNOVATIE?
DUS WAAR WACHT U NOG OP

HET SCHOONHEIDSAPPARAAT MADE IN ITALY EN HET HERSCHRIJVEN VAN DE REGELS VAN WELZIJN
Kies het beste voor uw schoonheidscentrum, kies T-Shape 2! Ontdek de nieuwe generatie van de best verkopende technologie voor de remodellering en verjonging van het lichaam van de Baldan Groep.
ONTDEK T-SHAPE2
HET INTEGREREN VAN DEZE TECHNOLOGIE IN UW AANBOD IS NOG NOOIT ZO EENVOUDIG GEWEEST
Baldan Groep levert aan meer dan 8000 klinieken omdat we het woord "investering" hebben geschrapt. Hoe? Door onze marketinginspanningen in combinatie met een geavanceerd volgsysteem op afstand betaalt u alleen voor de technologie als deze inkomsten genereert voor uw bedrijf.

Als reactie op de covid-crisis heeft Baldan Group £3m uitgetrokken voor een nieuw initiatief om klinieken over de hele wereld te steunen. Hoe werkt het? Wij betalen uw termijnen voor het eerste jaar, zelfs als de technologie inkomsten genereert.

Het resultaat? U genereert extra inkomsten uit een nieuwe innovatieve behandeling waar uw klanten blij van worden, en dat zonder kosten voor het eerste jaar.

Voorwaarden en bepalingen zijn van toepassing.
T-SHAPE is de meest populaire behandeling in Europa.
HOE WERKT HET?
T-SHAPE 2 IS DE EVOLUTIE VAN ONS WERELDBEROEMDE MULTISYSTEEM VOOR DE HERVORMING VAN HET LICHAAM EN DE VERJONGING VAN HET GEZICHT.
VAN 3 NAAR 4 TECHNOLOGIEËN IN 1, VAN TECHNOLOGIE NAAR EEN VOLWAARDIG TECHNOLOGIESTATION
De combinatie van bipolaire radiofrequentie en LLLT Laser creëert een INTENSE THERMISCHE WARMTE binnen het bindweefsel, met inbegrip van het vezelige septum. Dit bevordert een toename van de collageenafzetting en het celmetabolisme, wat leidt tot een aanzienlijke plaatselijke vermindering van het volume en de verslapping van de huid.
De gelijktijdige functie van de vacuüm zuigkracht veroorzaakt een onmiddellijke TOENAME van de BLOEDCIRCULATIE en de LYMPHATISCHE AFVOER, beide essentieel voor de verbetering van de algemene gezondheid.
De automatische rotatie en de druk van de spheren van de nieuwe ultramoderne mesosfeer van het handstuk produceren een MICRO-VIBRATIE die rechtstreeks de weefsels bereikt, waardoor een volledige activering van de huid en de spieren mogelijk wordt.
NIEUWE FUNCTIES ZORGEN VOOR ONMIDDELLIJKE, MEETBARE EN DUURZAME RESULTATEN
DE IDEALE INSTELLINGEN ZIJN VOORAF INGESTELD EN KLANTENVOORKEUREN OPGESLAGEN
Dankzij de vereenvoudigingen van de software en de ontwikkeling van geautomatiseerde protocollen bent u nu in staat de vorderingen van behandelde cliënten en gemiste sessies voortdurend te volgen en persoonlijke scorekaarten op te stellen om een grotere veiligheid en doeltreffendheid van de behandeling te garanderen.

Zodra de gegevens van de klant zijn ingevoerd, toont het touch-screen alle benodigde informatie, zoals het TE GEBRUIKEN HANDVAT, de IMPULSMODALITEITEN in volgorde met de juiste tijden, de aanwijzingen van de TRACKS die uitgevoerd en de aanwijzingen van de COSMETISCHE PRODUCTEN die gebruikt moeten worden.

GEMAKKELIJK, SNEL EN BETROUWBAAR.
ZICHTBARE RESULTATEN VANAF DE EERSTE SESSIES
VERSTEVIGT EN MASSEERT DE SPIEREN
GAAT CELLULITIS TEGEN
HERVORMT DE OMTREK
VERBETERT DE ELASTICITEIT VAN DE WEEFSELS
HERCOMPRIMEERT DE HUIDWEEFSELS
BESTRIJDT OVERTOLLIG VET
ONTDEK DE WERELD VAN T-VORM 2
EEN ZEER WINSTGEVENDE BEHANDELING
RISICOVRIJE TECHNOLOGIE MET AFBETALINGSGARANTIE
Onze nieuwste technologie is risicoloos. Dankzij ons "financiële partner"-programma en ons geautomatiseerde controlesysteem hoeft u alleen voor het technologiestation te betalen als het inkomsten oplevert.
ONZE GARANTIEFORMULE STAAT U TOE HET APPARAAT TE UPGRADEN OF HET TE VERANDEREN WANNEER U MAAR WILT
U heeft de mogelijkheid om het door u gekozen apparaat te vervangen door een nieuw apparaat van gelijke of hogere waarde. Er is geen extra investering nodig.
Wilt u meer weten?
Vraag een gratis demo aan om al uw twijfels weg te nemen. U spreekt met een adviseur die u de details van de werking en de verkoophefbomen kan uitleggen. Ontdek, zonder enige verplichting, of T-SHAPE 2 de juiste technologie is om uw bedrijf te laten groeien.

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Vul het onderstaande formulier in en een van onze agenten zal contact met u opnemen om een afspraak te maken om u alle voordelen te laten zien van de Baldan Group-gemeenschap.

MEER DAN 6000 SCHOONHEIDSSPECIALISTEN HEBBEN ONS AL GEKOZEN!


    JaGeen


    Ik ga akkoord met de privacy policy

    Bekijk hier onze privacy policy.