Baldan Group – Aesthetic Technologies – NL

WILT U UW CLIËNTEN EEN NIEUWE INNOVATIEVE BEHANDELING AANBIEDEN?
KIES DE NIEUWSTE TECHNOLOGIEËN VOOR UW SCHOONHEIDSKLINIEK
De Baldan Group biedt u de mogelijkheid om uw activiteit uit te breiden en u te specialiseren in wetenschappelijk bewezen technologieën, met snelle en langdurige resultaten voor het lichaam en gezicht van uw klanten.
HYDRALIFT FX
reiniging, hydratatie en verjonging
Hydralift FX is een 3-in-1-technologie die de buitengewone reinigende eigenschappen van een peeling op waterbasis met sequentiële zuren met microdermabrasie en de transdermale afgifte van cosmetische ingrediënten van wereldklasse combineert.
T-SHAPE 2
beste technologie voor herdefiniëring ter wereld
De combinatie van bipolaire radiofrequentie, LLLT Laser, vacuümzuiging en vibrerende mesosferen bevordert een toename van collageenafzettingen en celmetabolisme, een toename van de bloedcirculatie en lymfedrainage, evenals diepe activering van de huid en de spieren.
FIBRA DFA
innovatieve epilatie-technologie
Fibra DFA is een innovatieve, geavanceerde technologie waarbij gebruik wordt gemaakt van gekoppelde micro-lenzen en het door de meervoudige diodes gegenereerde licht in één enkele puls wordt geconcentreerd die door de optische vezel rechtstreeks naar de haarbal wordt gestuurd.

T-CL
de toekomst van de remodellering van het lichaam
Door vette cellen aan een dubbele hete/koude impuls, d.w.z. een THERMALE SCHOK bloot te stellen, wordt het vet van vette cellen afgevoerd. T-CL werkt tegen vetophopingen die resistent zijn tegen dieet en lichaamsbeweging.

NIEUW EN ZEER WINSTGEVEND

EEN VAN DE SNELST GROEIENDE BEDRIJVEN IN DE SCHOONHEIDSINDUSTRIE

Door innovatie, hoogwaardige technologie, geteste en geverifieerde resultaten en eenvoudige financiering en onze wil en inspanningen om u te helpen slagen, zijn wij een van de snelst groeiende bedrijven in de schoonheidsindustrie.

ONS GARANTIEPROGRAMMA STELT U IN STAAT UW APPARATUUR AAN TE PASSEN OF TE UPGRADEN WANNEER U MAAR WILT

Als u niet zeker weet voor welke van onze technologieën u moet kiezen, of als u om specifieke redenen besluit over te stappen, kunt u uw machine binnen een jaar vervangen of omruilen. Wij bieden de mogelijkheid om uw huidig apparaat te vervangen door een nieuwe van hetzelfde type of een duurder model.

GEEN SPECIFIEKE INVESTERING VAN UW KANT VEREIST

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Vul het onderstaande formulier in en een van onze agenten zal contact met u opnemen om een afspraak te maken om u alle voordelen te laten zien van de Baldan Groep-gemeenschap..

MEER DAN 6000 SCHOONHEIDSSPECIALISTEN HEBBEN ONS AL GEKOZEN!